Даниел Вълчев и Огнян Герджиков доказаха истината „И най-умният си е малко прост”

Даниел Вълчев и Огнян Герджиков разтърсиха ефира на Нова с изумителни географски открития!

Господа професорите и бивши царедворци спечелиха чудесна сума, с която спонсорираха поредната благотворителна инициатива на „Стани богат”. Двамата бивши във властта както всеки път демонстрираха и чувство за хумор, и сериозни знания. Въпреки това не останаха застраховани нито от гафове, нито от това да станат за резил, видя kliuki.bg.

Даниел Вълчев и Огнян Герджиков настигнаха по слава печалноизвестната министърка на културата Нина Чилова, която се закле като почитателка на „художника” Панчо Владигеров.

Двамата за малко да се спънат първо на въпроса "На коя река е построен язовирът Хуувър Дам - най-големият резервоар за вода в САЩ?". Маститият професор Огнян Герджиков роди гениалната мисъл, че Мисисипи е "най-дългата река в света". Колегата му Даниел Вълчев, който стана най-популярният министър на образованието в новата българска история, пък обяви Колорадо за „Родина на популярните бръмбари”.

Ники Кънчев благородно не се спука от смях, но драгият зрител наказа многознайковците Даниел Вълчев и Огнян Герджиков. Най-дългата река в света, за тяхно сведение, е Нил в Африка, а бедните колорадските бръмбари идват от Централно Мексико.

Ето гафовете и още от представянето на Даниел Вълчев и Огнян Герджиков във ВИДЕОТО ТУК!