Миряса ли най-после Андреа?

Дълго време не можеше да се примири с раздялата с Кобрата, като не спираше да вади на показ „кирливите му ризи“, по нейните думи.

Накрая стана ясно каква е причината за беса й. Кубрат Пулев има син на две лета от друга жена, признал е хлапето и на всичкото отгоре се чувства щастлив с новата и семейството си. Според упоритият слух Андреа дори се познавала с певицата, но била коренно различна. Скромна, семейна, не обичала славата и известността, а искала семейство и била доволна от грижите, и вниманието на боксьора.

Цялата истина Андреа научила не от екс любимия си, а от сън, който се оказал пророчески и започнала да разплита кълбото.Достигнала до истината и изпаднала в ступор, като не спря да сипе огън  и жупел, и обвини цялата фамилия на боксьора в лъжа, измама и притворство.Андреа разбуни кошерът, но досега никой не знае със сигурност дали Кобрата има син и на колко месеци или лета е. Амплитудата варира от няколко месеца до година и половина, но истината остава все още забулена в тайна.

Според думите на Андреа животът й на пълни обороти й помагал напълно да изтрие от паметта си Кубрат?! Дали това е истина, все още е пълна мъгла. Но певицата твърди, че има нов мъж до себе си и се носи на крилете на любовта. Не се знае нито кой е той, нито с какво се занимава. Но ако се вслушаме в думите на чалгарката, мъжът до нея бил „идеален“.