Гала ще стане баба съвсем скоро. Дъщерята на телевизионната водеща се похвали в социалните мрежи, че е бременна.

Мари Будева публикува своя снимка с огромен корем, над която написа, че изглежда така не заради козунаците, които е изяла по празниците. Причината е, че носи бебето на сина на Деляна Маринова - Джуджи Константин.

За разлика от майка си, Мари ще роди първата си рожба на под 30-годишна възраст. Двамата с Константин са заедно още от гимназията. Вече около 10 години продължава тяхната любов.

Предвид снимката, можем да заключим, че бременността на младата дама е в напреднал етап и скоро на бял свят ще се появи първото внуче на Гала. Водещата на „На кафе” по всяка вероятност е много щастлива.

Мари е плод на брака на Гала с бизнесмена Константин Будев. Интересен факт е, че мъжът до нея и татко на бъдещото й дете се казва точно като баща й.

Дъщерята на Гала ще стане майка на 27-годишна възраст, а самата Гала я роди на 30 г. Мари обаче ще роди детето си като извънбрачно, което е друга разлика с майка й.

Очаква се Константин най-после да се реши и да се ожени за Мари. Двамата са сгодени от много години, но все още не са положили подписите си в гражданското.

Източник: Crimesbg.com