Чарли Шийн реши да подкрепи щерка си, за да види момичето, че родителите й са обединени!

18-годишната Сами Шийн е тръгнала по порочен път, който може да й донесе много проблеми. Тя е решила да наследи не кариерата на баща си Чарли в киното и телевизията, а тази в личния живот, сменяйки партньорите в леглото си като носни кърпички.

Сами пусна свои голи снимки в сайт за възрастни, като се изисква заплащане, за да се разглеждат. Мнозина определят това като началото на моралната деградация на девойката.

„Няма как с такъв баща да станеш праведно момиче, просто е невъзможно. Освен това родителите й са разделени от толкова много години, а разводът им беше кошмарен“ - пише пресата зад океана.

Първоначално Чарли Шийн възнегодува срещу новото поприще на щерка си и го заклейми като поведение на лека жена. След разговори с нея и бившата си съпруга Дениз Ричардс обаче актьорът все пак омекна.

„Много ме засегна, че прави това в интернет, но тя е мое дете и аз й прощавам. Дано само няма моята съдба в любовта и секса“, написа звездата от „Двама мъже и половина“.

Причината Шийн да се притеснява за щерка си е предимно от здравен характер. Той се опасява, че безразборният секс, който тя прави, може да й докара ХИВ.

Именно това се случи със самия него. Той от над десетилетие е носител на коварния вирус и се поддържа с медикаменти.