Пламена Петрова от "Пайнер" изрази негативното си мнение за Слави Трифонов!

Пламена Петрова, която участва във втория сезон на „Мюзик айдъл“, разкри колко много ненавижда Слави Трифонов. През годините тя е таила лоши чувства към лидера на „Има такъв народ“ и сега използва възможността да ги покаже.

Певицата е ревностен поддръжник на „Продължаваме промяната“ и сега е на първия ред да защитава хората на Кирил Петков. Тя определя Слави като арогантен и некадърен за политиката човек, което става ясно по думите й.

Ето какво написа Пламена (без редакторска намеса):

„Продуцент на “Music Idol 1” беше Слави Трифонов.Моят сезон на риалитито беше втори, но взех кратко участие и в първи, от който помня само една среща с лидера на партия ИТН, който сега командва от вкъщи и не е влизал в парламента.На срещата каза едно нещо “ДРАГИЯТ ЗРИТЕЛ Е МНОГО ПРОСТ”.

Драгият избирател явно също, защото, когато се зарадвах, че ПП печелят и изразих мнение тук, получих съобщения от поддръжниците на пишман певеца с пожелания да се разболея от рак, спин и всякакви такива “интелигентни” и “яки” пожелания…

Та същите искам да ги попитам още ли го подкрепяте и стига ли ви до мозъците какво се случва в момента?Или ще минат няколко месеца, ще излезе на стадиона, ще изпее две патриотични песни и ще ви мине?Дано този път на по-голямата част от българите да не им мине толкова лесно!“