bTV ще отърве от Слави Трифонов по най-безболезния за медията начин

bTV се кани да изрита Слави Трифонов или поне да го принуди да си вземе екипа и сам да си тръгне.

Любимото дете на най-гледаната телевизия е на път да се прости с цели 13 години медиен комфорт. Най-дълго продължилото ежедневно шоу е само на крачка от това да се превърне в история, научи kliuki.bg.

Новото ръководство на bTV не само се освободи от знакови лица и накара доста да си отидат сами, но се кани да се отърве от своята „запазена марка”. Очаква се "Шоуто на Слави" да бъде свалено от ефир на 13-ата година от договора му, пише "Всеки ден". Началото на края за Дългия настъпи със страшната за него вест, че заради новата програмна схема на bTV, шоуто му е орязано време. Това се оказа само една от лошите новини.

Новият изпълнителен директор на медията Павел Станчев поканил Слави Трифонов на среща. На нея на продуцента-водещ му били представени няколко нови условия и нито един вариант за преговори.

Дългия разбрал, че часът на вечерните новини се мести от 22 ч. на 22,30 ч. Това автоматично променя началото на „Шоуто на Слави”. Предаването не само ще почва в безумния за зрителите час – 23.00, но и ще продължи 30 минути.

Павел Станчев заплашил водещия да внимава с какво ще занимава драгия зрител. Трифонов сърба попарата, която Росен Петров забърка преди седмица. Заради патетичното му оттегляне в името на политиката, сега на бившият му най-добър приятел му е забранено да разчепква политиката в ефир. btv-slavi Отгоре на всичко бившият водещ на „Нека говорят” не само направи цял цирк, но и оплю bTV, че търпи своеволията на Слави и залитането му по определени политически проекти. Така, че Трифонов или ще забавлява публиката с разни хумурески и песни, или по-добре да си ходи.

Шоуто не само е орязано и преместено, но от него се изисква определен рейтинг, който последно време подържат само дечицата. Когато се избере партньорка на г-н Андреев, Слави трябва да намери начин да поддържа същия интерес. В противен случай той ще бъде просто поредната паднала звезда от ефира на bTV.