Истинска гавра със своите зрители ще направят най-големите и богати телевизии у нас в новогодишната нощ. Цялата вечер ще бъде запленена от пошлост и откровена липса на култура.

Нова телевизия ще стартира преди полунощ със специално издание на провалилото се шоу „С Рачков всичко е възможно“. Епизодът е бил заснет отдавна, когато все още не се е знаело, че това предаване ще се окаже пълна издънка. Иначе едва ли щеше да се снима такъв епизод.

Веднага след полунощ Нова ТВ ще излъчи концерта на Лепа Брена и Драгана Миркович, който се състоя в София през месец ноември.

Би Ти Ви обаче удря тъпомера на Нова година. Речта на президента Румен Радев, която по традиция се излъчва в петте минути преди полунощ, ще бъде вкарана между чалгата. БТВ ще пусне концерт на телевизия „Планета“ малко преди това, излъчването му ще спре за 5 минути заради речта на ген. Радев и после пак ще продължи. Така държавният глава ще бъде нареден до Анелия, Преслава, Галена, Ивана и други жени с по две мозъчни клетки.

Новогодишната програма на БТВ иначе ще стартира с концерт на звездите от последния сезон на „Гласът на България“. И този епизод е заснет няколко седмици по-рано.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com