Враждата в семейството на Пол Погба взе нов рязък обрат след като брат му Матиас беше арестуван от полицията във Франция. Причината е видео, публикувано от него преди няколко седмици, в което заплашва да разкрие скандални тайни за халфа, за които феновете му не подозират.

Той дори повдигна завесата към някои от тях като обяви, че брат му е платил на шаман, който да направи черна магия на конкурента му Килиан Мбапе.

Екипът на Погба реагира незабавно като обяви, че звездата на Ювентус е бил обект на заговори за сплашване и изнудване, организирани от приятелите му от детинство, в това число и собственият му брат.

От екипа на футболиста са сезирали органите на реда, вследствие на което във Франция и Италия е започнало разследване. Матиас се е предал сам на полицията вчера и вече е бил разпитан. Той обаче ще трябва да бъде освободен след 24 часа, тъй като законът във Франция постановява, че заподозрян може да бъде задържан за не повече от едно денонощие, което означава, че съвсем скоро Матиас, който е бивш футболист, ще бъде освободен, докато разследването продължава.

Сериозният семеен проблем е последното нещо, от което халфът се нуждае в момента, още повече, че от известно време насам той не играе. От както Ювентус го върна обратно в клуба това лято, Погба не е изиграл и една минута в официален мач, след като се контузи в предсезонната подготовка.

Феновете нямат търпение да го видят отново в черно-бялата фланелка, но със сигурност звездата се надява да е успял да разреши фамилните драми преди да стъпи отново на терена. Докато чакате да го видите отново, търпението ви може да бъде възнаградено, като играете на този сайт.