Александър Мицич направи сделката на живота си, но със сестра като неговата врагове не му трябват

Фамилия Мицич ражда телевизионни звезди с различна степен на интелект!

Вие си мислите, че познавате само единствената по рода си Марина, която сее лафове и прозрения из „Къртицата”, но се лъжете! МНОГО!

Всъщност първият член на клана Мицич, който доби национална известност е Александър. Едно наглед обикновено момче, но не съвсем. Той е красив, студент по право в Софийския университет и освен, че изглежда като младеж-мечта за всяка девойка има и голям късмет! Той е този, който спечели 75 бона суха пара в „Сделка или не” като накрая на играта остана да избира между кутии с двете най-големи суми в играта, помни kliuki.bg. alex Александър Мицич има на пръв поглед всичко – светло бъдеще, планове за кантора и малък апартамент на пъпа на столицата и сестра, която му е родила мечтаните племеннички близначки преди две седмици. Годината е 2011 – 10 май.

[caption id="attachment_313986" align="aligncenter" width="300"]Александър Мицич се порадва Мигът в живота на Александър Мицич[/caption]

За беда, три години по-късно, въпросната млада майка грейва в „Къртицата” и освен да хубавее, да радва Емо Каменов и да вбесява Жоро, дрънка, без да вложи грам мисъл.

Марина Мицич само преди дни сподели с треперещ глас как гримирала Жаси в „Сделка или не” за петдесет лева – върхът на унижението и тежкия труд! Това моментално опорочи успеха на Александър и отново провокира съмнения, че всичко в милата ни татковина е нагласено.

Навремето отнеха Голямата награда в „Стани богат” на бащата на Искра Ангелова. Не е ясно дали игрите има давност за отнемане на печалбата, но Александър рискува много. Или Марина Мицич прецака любимия си брат или „Сделка или не” се опорочи завинаги – вижте защо: U