Борил на Асен Блатечки може да е бебенце само на актьор от бедна балканска страна, но ще го гледат като истински престолонаследник

Борил на Асен Блатечки вече е обявен за най-коментираното бебче в родния шоубизнес.

Въпреки че появата му се обсъжда като най-сочната клюка и недоброжелателни погледи тормозят родителите му, момченцето получава най-доброто от най-доброто! Каквито и отношения да имат родителите му, на него нищо няма да му липсва, научи kliuki.bg.

Борил на Асен Блатечки изплакал в частен медицински център, където само секциото на майка му струва 2000 лева. Операцията ръководил д-р Георги Стаменов. Хирургът има главна заслуга Ани Салич да е жива, здрава и горда майка на две деца, разказват подробности от HotArena.net. Щедрият татко платил за ВИП-условията, в които са бебето и Диляна Попова, но заради условията в клиниката не присъствал на вълнуващото събитие.

[caption id="attachment_326208" align="aligncenter" width="300"]Борил на Асен Блатечки приличал на баща си Представете си Борил на Асен Блатечки - с външността на тате, очите на мама и тяло на атлет![/caption]

За компенсация на Асен Блатечки и най-близките му хора обаче е фактът, че може да види бебето си, когато поиска – поне виртуално. В стаята на сина му има таблет, на който да се види какво прави малчото във всеки момент.

Бебето на звездите има не само царско име, но и се очаква като престолонаследник. Полуделият от щастие актьор и гордият дядо почерпили близки и приятели, каката била уведомена, лелята купила скъпа количка, а малкият го чака не само луксозно оборудвана стая, но и нов дом.

Борил на Асен Блатечки ще живее с родителите си, които нямат търпение да се съберат. Междувременно стана известно, че момченцето е истински красавец. С размери 3700 и височина 57 см малкият бил обявен да истински богатир! Бил копие на баща си, с черна коса и прекрасните очи на майка си!

Ако Борил на Асен Блатечки се реши да влезе в шоубизнеса, почитателките са му в кърпа вързани!