Животът на Ники Михайлов е на път да се промени коренно за една нощ!

Внезапен и тотален обрат се случва в живота на Ники Михайлов, гръмна последната новина. Битието на Ники Михайлов е на път да се промени само за една нощ, след като той окончателно се завърне в родината си. Самият Ники Михайлов публично оповести прибирането си в България и се сбогува с Италия, в чиито красив град Верона живя няколко години.

Причината за завръщането на Ники Михайлов обаче е много по-скандална от самото напускане на Ботуша. И тя е най-големият кошмар за Алисия - Николета Лозанова. Из светските среди на столицата упорито се говори, че Ники Михайлов никога не е успял да забрави Николета Лозанова, с която започнал паралелна връзка преди около половин година.

[caption id="attachment_315256" align="alignright" width="199"]Ники Михайлов Животът на Ники Михайлов вече няма да бъде същият[/caption]

За никого не са тайна честите отскачания на Николета Лозанова до Италия, където дни наред гостуваше в дома на старата си /и очевидно възобновена/ любов Ники Михайлов. До последно Алисия не е искала да повярва, че Николета ще отмъкне и втория мъж на живота й и е предпочитала да си затваря очите. А и самият Ники Михайлов доскоро твърдо е отричал за отношенията си с НиЛо.

"Ники Михайлов пазеше връзката си с Николета в тайна, защото не знаеше докъде ще стигнат нещата между тях и дали това не е просто развлечение. Щом е решил да се върне в България обаче, очевидно е осъзнал, че изпитва към Николета истинска любов. Тя все още не иска да признае за връзката им и се кълне във Валери, но хората около тях отлично знаят накъде я дърпа сърцето. А може би част от нея още не може да прости на Ники Михайлов, че й изневери и я заряза преди години", коментират близки до водещата на "Поверително от NL", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315258" align="aligncenter" width="300"]Ники Михайлов и Николета отново заедно?! Ники Михайлов и Николета отново заедно?![/caption]

Най-скандалното в цялата история е, че Ники Михайлов ще започне работа във ФК "Левски", където ще трябва да играе рамо до рамо със съперника си Валери Божинов. Това вече няма да остане без последствия, убедени са източници от светския елит в София.