Валери Божинов е бесен от това, което му причиниха!

Съпругът на Николета Лозанова - Валери Божинов преживя най-голямото си унижение в живота. Футболистът бе пуснат за продан. Но не, не се надявайте, че става дума за някой престижен футболен клуб! Валери Божинов беше пуснат за продан в най-големия сайт Продавалник, видя Kliuki.bg.

Скандалната и срамна обява беше публикувана късно снощи, но въпреки часа бе разгледана от повече от 200 потребители. Обявата съдържаше снимка на Валери Божинов от типа селфи, а цената на "стоката" бе "по договаряне".

[caption id="attachment_324584" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов продаван като употребена стока на цена по договаряне[/caption]

Унижението на Валери Божинов е чудовищно като се има предвид, че обявата гласеше, че стоката е вече ползвана, но е бивш национал, седящ редовно на резервната скамейка на "Манчестър сити" и "Спортинг Лисабон". Предимството на артикула обаче било, че е идеален за снимки на селфи фотосесии и чалга клипове, както и че познава множество популярни певици.

Положително качество на "артикула" Валери Божинов бе и сензационното разкритие, че е вкарал гол на тренировката на ФК "Левски", пише Лайфстайл.бг.

След като обявата за продажба на Валери Божинов бе изтрита от самия сайт Продавалник, потребителят, който я качи отново се изкодоши. Той заяви, че изтриването на обявата е доказателство, че Валери Божинов е "непродаваем" - считайте, че думите се отнасят до злополучната му кариера във футбола.

[caption id="attachment_324585" align="aligncenter" width="300"]Валери Божинов - кой иска да го купи?! Валери Божинов - кой иска да го купи?![/caption] [caption id="attachment_324586" align="aligncenter" width="300"]Ето я и самата обява с описанието Ето я и самата обява с описанието[/caption]

"Така е то. Прав е човекът. Да си беше гледал спорта, а да не се бе захващал с Алисия, Николета Лозанова и ред други женички с кокоши мозък. Ама като е балама, така му се пада, макар че скоро и за Продавалник няма да става", коментират потребители по форумите.