Мария отново успя да се нареди в новинарския топ 3!

Певицата Мария за енти път успя да се нареди в новинарския топ 3 днес, когато направи сензационно признание. Според някои миньончето на Пайнер просто се е изпуснало, без да се усети, но болшинството от столичния елит са категорични, че това е поредната й самореклама.

А новината е повече от размазваща - Мария обяви сватбата си с бизнесмена Християн Гущеров. И го направи публично, часове преди да излети за най-любимия си град Виена. Там Мария ще отпразнува бляскаво своя рожден ден, но вместо с приятели, певицата обяви, че тя и Християн отлитат за Виена със своите... кумове!

mariaИмената на бъдещите кумове още не са ясни, но на практика Мария официално съобщи, че ще става булка. А по всичко личи, че събитието може да се чака още на пролет.

Феновете на Мария моментално се заинтересуваха дали сватбата й с Гущеров ще бъде извън пределите на България, по примера на доста известни персони, но още е много рано да гадаем за такива подробности.

Важното е, че Мария успя. Тя за сетен път ще обвърже законно за себе си поредния богаташ, пък после нищо не й пречи да обяснява, че в живота не парите, а любовта е най-стойностното нещо.