Мария опъна до скъсване нервите на любимия си Християн Гущеров!

Мария може и да знае как да дърпа юздите на мъжете, но ето че и нейното време дойде. Миньончето буквално опъна до скъсване нервите на любимия си Християн Гущеров, който вдигна ръце от нея, разкриха близки до бизнесмена източници.

За момента Гущеров продължава да крепи връзката си с Мария, но по всичко личи, че ако тя не се промени, това няма да трае дълго, научи Kliuki.bg. Още повече, когато бащата на Християн надигна глас срещу кандидат снаха си.

[caption id="attachment_307473" align="alignright" width="300"]Мария прекали наистина Мария прекали наистина[/caption]

Възрастният бизнесмен набил канчето на сина си, задето харчи като обезумял и задоволява глупавите прищявки на певицата от Пайнер. Прости сметки показали, че Мария излиза на сина му около 45 000 лева на месец, което е съсипия дори за завидно заможните мъже.

Мария непрестанно искала и искала от Християн Гущеров. И то не за нещо, в което да инвестира например, а за типично женски глупости от сорта на безбожно скъпи дрехи, обувки, чанти, прически, грим, козметични процедури и прочие глезотии.

На няколко пъти Християн Гущеров се опитал да поговори кротко с благоверната си и да я помоли за малко повече благоразумие, защото и неговото кранче си има дъно. Мария обаче се направила на глуха и дни по-късно отново изтънила портфейла му до скъсване заради лъскава маркова рокличка.

"Християн не издържа повече. Станал е сприхав и нервен, което изобщо не беше в характера му досега. Мария може да е спечелила любовта му, но ако не се спре, бързо ще я изгуби. Влюбването си има давност, а тази на Християн вече наближава към финала си", бъбрят близки до двойката.