Валери Божинов е съсипан, след като получи зловеща вест. Баща му е починал снощи (1 април) след поредната битка с рака на гърлото.

Емил Божинов страдал от онкологичното заболяване от години. От време на време успявал да влезе в ремисия, но с годините това ставало все по-трудно. Емил издъхна на 59-годишна възраст.

Валери никога не е говорил за билогичния си баща. Той на практика бе отгледан от майка си и втория й съпруг. Не е известно да е поддържал връзка с Емил, но може да са се чували, не се знае.

Бившият национал по футбол се слави като много емоционален човек. Затова, дори да не е бил близък с баща си, в момента със сигурност страда.

Очаква се именно Валери Божинов, който е милионер, да поеме разходите по погребението. Емил е нямал много пари, а и все пак футболистът му е син.

Погребението най-вероятно ще бъде в Горна Оряховица, където е роден бившият съпруг на Николета Лозанова. Той още не е излязъл с изявление по случай най-големия удар в живота му дотук.

Разбира се, най-тежкото нещо за всеки родител е да загуби детето си. Божинов е баща, така че загубата на неговия баща се нарежда като второто най-тежко нещо, което може да му се случи в живота. Дано трагедиите спрат дотук.

Източник: БЛИЦ

Kliuki.bg изказва съболезнованията си към Валери Божинов за голямата му загуба!