Алекс Богданска изуми с шокиращо безхаберие!

След като вчера се разбра, че синът й Габриел е паднал от люлка и е счупил ключицата си, Алекс Богданска шокира с реакция. Тя цъфна във видео от Миконос, където си вее байрака, за да благодари на бившия си Петканов затова, че се погрижил за детето. И, видиш ли, Алекс можела да продължи спокойно почивката си.

Богданска тотално неадекватна: Синът й страда, а тя продължава да се лигави на Миконос! (СНИМКИ)

Мнозина обаче бяха убедени, а някои дори се басираха, че Александра ще хване първия полет към дома си, за да си види сина и да бъде с него в този труден момент. Знаем, че момченцето ще трябва да носи постоянно поставената му ортеза и да я сваля само при къпане. Болките и дискомфорта, при това понесени от дете, са отделно.

Богданска тотално неадекватна: Синът й страда, а тя продължава да се лигави на Миконос! (СНИМКИ) - Снимка 2

Е, "загрижената" Богданска обаче не хвана самолета - нито първия, нито последния. Няма и намерение да го направи. Часове след инцидента тя преспокойно продължи да си поства ухилени снимчици и да показва как се кефи и купонясва с приятелки. Дреме й на широкополата шапка дали Габриел реве у дома. Как ще си развали рахата на Миконос, заради такъв прозаичен казус...

Потребителите са бесни и отвратени от поведението на Александра, която иначе големи ги приказва и има претенциите за читав родител. "Как можеш да ядеш и да пиеш, да се веселиш, като знаеш какво става с детенцето ти?! Това е... нямам думи, животните не го правят", коментират възмутени хора в нета.