Благо  Георгиев е вбесен от предизвикателството на бившата си половинка, която вкара „анти-Николета” в дома му

Благо  Георгиев наказа за пореден път бившата си любима, но сериозно рискува да стане за посмешище.

Футболистът, който от години се разкъсва между сляпата вяра и нощния живот, намерил отново любовта. Щастливецът е готов да забрави годините, когато се налагаше да се крие от официалната си приятелка, за да се „среща по приятелски” с разни плеймейтки и певици.

Благо Георгиев изостави бременната Христина, за да изживее Голямата любов. Фолкпевицата Лияна, миналото й и детето й обаче се оказаха трудни за търпене и той се върна разкаян при майката на дъщеря си.

След като бившата гимнастичка му роди и син, хората си мислеха, че вече се е наиграл. Тогава пък лъсна поредната му грешка – Биляна Евгениева. Историята им приключи така какво започна – бързо и безславно, но краят е различен, видя kliuki.bg!

[caption id="attachment_327339" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев се побърка по ученичка На Благой не му е лесно. Много е влюбен, но тя трябва да ходи на училище[/caption]

Христина Витанова си взе децата, а Благо Георгиев го удари на живот! Няколко безпаметни нощи с Божинови, нови татуси и неизвестни хубавици и...хоп! Хубавецът на Христова възраст си намери хубавица от...столична гимназия!

Отскоро осемнадесетгодишната госпожица завъртя главата на женкаря Благо Георгиев така, че да го направи за посмешище! В Родината никого не са арестували за това, че има връзка с непълнолетна, но той благоразумно сподели, че с новата си приятелка са заедно едва от месец.

Това обаче не му пречи да заяви смело, че е щастливо влюбен. Единственият проблем между нея и него е, че не могат често да са заедно. Причината е ясна – красавицата ходи на училище!Влюбеният до уши Благо Георгиев обаче твърди, че ще решат „този проблем”.

Любопитното е, че разкаяният преди години футболист съвсем не държи на цивилизованата раздяла с бившата му. Като дебел намек и за Христина, която има корекции и чисто нов силикон, Благо Георгиев разкри с какво го покорила любимата му.

Госпожица Николова му завъртяла главата от пръв поглед. „Бях заслепен. Момиче с класа. Невероятно красива е, а в същото време естествена и натурална, което е рядко срещано”, сподели той пред blife.bg

Камъните в градината на Христина са ясни, но и Благо  Георгиев има за какво да й се сърди.

Докато той вади парите си в чужбина, Витанова отворила портите си за новата „анти-Николета” двойка. Азис и Алисия заснели там новото си видео, а никой не сметнал за нужно да го уведоми.