Благо Джизъса е факир

Само дни след сватбата с Полина Спасова той успя да я разплаче.

Бившият футболист признал на прясната си невеста, че изневерява на всеки две години.

„Не мога без жени, харесвам ги много. Може да ме мислят за секс маниак  и вероятно съм такъв, ама това е истината. И ти си единствената жена, на която го признавам. Ще се постарая с всички сили да се променя“, изплюл Благо тъмната си тайна. Това признание предизвикало море от сълзи у новата му жена. Все пак Пали намерила сили да заяви, че щом тя е единствената, на която споделил тайната си, има вероятност Благо да се кротне.

Все пак гелосаният ритнитопковец заяви на всеослушание, че досега с останалите си жени карал ергенски живот, а с Поли било различно. Той се влюбил така, както никога и тя била „жената на живота му“.

Мнозина обаче се съмняват в думите на Благо Георгиев и  са сигурни, е много скоро той ще кръшне и на тази жена. Защото Благо изневери на годеницата си Христина Витанова, която му роди две деца. После кръшна и на рускинята Есмер, с която също се венча и има син. Последва Русата Златка, която също го дари с момче.Актуална, но вероятно не и последна, ще е милионерската наследница Поли. А между всички тях имаше още безброй женички.

Сръбският тим „Звезда“, където Благо рита през сезон 2006-2007 също твърди, че Георгиев е непоправим женкар. Дори на новата си законна жена той признал, че успява да е верен година-две и след това винаги кръшкал. Ето, Благо вече си запечата коцкарството.