Биляна Йотовска и мъжът на живота й направиха официална репетиция за най-светлия си ден с всички салтанати

Биляна Йотовска и нейният Митко спокойно могат да пристъпят към официализиране на отношенията си.

Двойката, която има прекрасна госпожица в предучилищна възраст, отдавна се кани да зарадва фамилията с пищна сватба. Културистът и танцьорката – фитнесманиак минават за една от най-стабилните и отдадени в светския ни живот. По някаква причина обаче все избягват да положат въпросния подпис, макар че нито имат имане да делят, нито основание да не си вярват.

Биляна Йотовска все обещава да направят тържество и дори позира за мъжко списание само по булчински воал, помни kliuki.bg. Сега поне се зарича да даде братче на малката си Никол и нищо чудно да го направи, предвид легендите, които се носят за любовния й живот с Митко.

[caption id="attachment_334715" align="aligncenter" width="297"]Биляна Йотовска почти се омъжи Биляна Йотовска и Митко се убедиха, че няма нищо страшно в огромните булчински рокли, официални костюми и маси с украса[/caption]

Докато дойде този момент обаче Биляна Йотовска намери време да сложи булчинска рокля и да спретне своя гигант с официален костюм. Двамата участват в дебютния епизод на „Мармалад” – новото предаване на Митко Павлов и Радост Драганова.

[caption id="attachment_334717" align="aligncenter" width="225"]Биляна Йотовска почти се омъжи Ще бъде прекрасна булка, нали?![/caption]

Водещите ще представят своя уникален проект, в който няма да има дежурно интервю. Биляна Йотовска и любимият й ще участват в забавни игри, ще се изправят пред предизвикателства и то на Голям ден!

Ако искате да видите най-горещото тяло във фитнеса като нежна булка в изискана обстановка, просто трябва да зарежете плановете на Свети Валентин. Събота следобед влюбените ще направят своята официална сватбена репетиция – в изискан ресторант, с украса, романтика и мнооооооого чувство за хумор.

Брюнетката ясно показа, че снимките се я развълнували. Горещата Биляна Йотовска коментира сватбените си снимки с: „Не съм специална. Аз съм просто в ограничени количества”.