Биляна Гавазова и Антон Хекимян се заливали от смях на тема „арменско-турска ненавист”

Биляна Гавазова не е просто едно от хитовите имена на bTV, а истинска загадка за феновете.

Чаровницата неочаквано за повечето зрители стана истинска звезда в медията, благодарение на Генка Шекерова, която роди второто си дете тази година. По всичко изглежда, че Биляна Гавазова няма да отлага много и ще я последва, но преди това трябва да се задоми както повелява....мюсюлманската религия, научи kliuki.bg.

Оказа се, че новинарката с традиционно българско име, модерен начин на живот и шеметна кариера, ще я жени ходжа. Бъдещата младоженка произхождала от семейство с прогресивно мислене, но които ценели традициите и произхода си. Като жест на уважение към родителите й, водещата щяла да спази всички ритуали преди да се задоми.

[caption id="attachment_330073" align="aligncenter" width="300"]Биляна Гавазова ще се жени Биляна Гавазова - много модерна, но и традиционналистка[/caption]

Биляна Гавазова и сестра й Елмира са истинска гордост за родителите си. Те са израснали в либерално семейство с модерни разбирания, разказват от „ПИК”. Не им налагали консервативно облекло и не било проблем да живеят с приятелите си преди брака. От тях се искало само да почитат традициите и обичаите на предците си.

Биляна Гавазова се разбирала много добре с Антон Хекимян по този въпрос. Двамата с арменеца не просто си правели шегички в нюзрума заради произхода си, ами нямали конфликти заради празниците. Антон почивал по Коледа и Великден. Биляна Гавазова – за Байрама.

Годеникът на красавицата е българин, но не искал да влизат в църква. Семейството на булката искало да ги благослови ходжа, но не знаели дали ще им се разреши, защото зетят е християнин.

Младите решили да минат само с подпис в Ритуалната зала, ако срещнат спънки. Семейството на Биляна Гавазова нямало да създаде проблеми, защото много харесвали Тодор.

Поповчанинът бил истинска благословия след първия й приятел. Младежката любов на водещата я тормозел с ревност и спъвал кариерата й. Въпреки че живеели заедно, шуменката отхвърлила предложението му за брак, с подкрепата на родителите си. Биляна Гавазова постъпила добре, защото по-късно срещнала Тодор, който бил идеалният за нея.