Биляна Гавазова стана майка в абсолютен комфорт срещу „скромната” сума от 8000 лева

На Биляна Гавазова й се случи рядкото щастие да роди за първи път не само при качествени специалисти, но и в абсолютно спокойствие и разкош.

Колежката на Антон Хекимян стана майка в условия, подходящи за принцеса, научи kliuki.bg. Водещата на сутрешния блок по Би Ти Ви роди своя син Александър в частната ĸлиниĸa „Haдeждa“ нa дoĸтopа, на когото дължи живота си колежката й Ани Салич.

Здравното заведение е особено популярно сред родните богаташи и знаменитости, предвид условията, които подхождат повече на хотел, отколкото на болница, разказват от „Ретро”. Там пое първа глътка въздух и Борил на Диляна Попова и Асен Блатечки.

За да се радва на пълно спокойствие, квалифициран персонал и екстри като самостоятелна стая с таблет, Биляна Гавазова и таткото на бебето не се скъпили.

Самото раждане струва 2000 лева, а проследяването на бременността и възстановяването след него стрували още 6 бона. Те обаче не са проблем на младото семейство.

Биляна Гавазова има прилична заплата, но богаташът в техния дом е любимият й – Тодор Христов. Избраникът й се занимава с компютри и развива дейност с вина. Гордото татенце няма основание да пести нито лев, защото по думите на обслужващия персонал бебе Алекс приличал страшно на него.

Благодарение на д-р Ташков бизнесменът ще занесе у дома си скъпоценен пакет с размери: 48 см и 2,960 кг. Любопитен факт е, че настъпил истински смут, когато трябвало да занимават таткото на момченцето с формалностите. bilyana gavazova Мъжът на Биляна Гавазова има брат, който бил толкова ентусиазиран, че е станал чичо, че често посещавал клиниката. За беда обаче той и таткото на бебето така си приличали, че често ставало объркване. Александър, без да иска се оказал с двама бащи.

От персонала погледнали на ситуацията с чувство за хумор. Бебето с двама татковци ще е много закриляно, а на Биляна Гавазова ще й е по-лесно с още един помощник!