Златка Райкова предпочита да отглежда детето си сама, само и само да нарани Благой!

Нещо недопустимо прави Златка Райкова в момента. След раздялата с Благой Георгиев тя се опитва да му отмъсти, използвайки за целта сина им.

Малкият Благо не може да се вижда с баща си, което е най-големият кошмар и за детето, и за бащата. Бившият футболист е наказван от майката на четвъртото си дете заради изневерите си, които доведоха до краха помежду им.

Златка е отказала всякаква издръжка от Благой. Тя била наясно, че ако вземе пари от него, ще трябва да му даде да вижда детето. Затова предпочела да не взима издръжка.

Макар по закон Джизъса да има право да вижда детето си, Златка постоянно си измисляла причини да не му позволява. Това жестоко огорчавало бившия футболист, който се заканил, че ще си търси правата в съда.

Историята на Благой Георгиев се повтаря. Преди 5 години същото го сполетя и след раздялата с Есмер Омерова. Рускинята беше толкова наранена от изневерите му, че опитваше да крие сина им. Все пак тогава Джизъса успя да я омилостиви, но така или иначе не вижда често малкия Елай, тъй като не е стъпвал в Русия от години.

Благо Джизъса има четири деца от три различни жени до момента – три момчета и едно момиче. Сега е на път и петото му дете, което също е от друга жена.

Поведението на Златка в момента е безскрупулно, защото всяко дете заслужава да познава баща си и няма оправдание за една майка, че не му позволява.

Източник: Уикенд