Димитър Бербатов е напълно под чехъл!

Легендата на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов не може да управлява собственото си семейство, а иска да управлява българския футбол. Митовете, че жена му казва какво ще става в дома им, се оказва, че не са митове, а има голяма доза истина в тях.

Самият Митко не отрича, че Елена го държи изкъсо. Бившата манекенка буквално му заповядва колко време да е навън и кога да се прибира.

Бербатов призна в ефира на MAX Sport 4, че не е изчакал награждаването на „Левски“ с купата след победата срещу ЦСКА заради жена си. Тя му звъннала, че трябва да се връща, за да оправят децата за лягане.

Интересното обаче в случая е, че двете му дъщери Деа и Елиа отиват вече към пубертета и едва ли имат нужда майка им и баща им да ги слагат да спят. Едната е на 13 г., а другата след няколко месеца ще навърши 10 г.

Елена е по-голяма с 3 години от Митко и може би това също оказва влияние в отношенията им. Тя винаги се е държала властно във връзката им, което понякога се е отразявало и на футболната му кариера.

Феновете на Бербатов още помнят как преди 10 години той изпусна звезден шанс да играе за гранда „Ювентус“ само защото на жена му не й се местеше от Англия в Италия.