Бареков може и да е отбелязва особена активност зад банката на евродепутат, но в родината има изяви всякакви

Бареков се нареди сред мнозина родни ВИП-ове карали пили, направили ПТП и се измъкнали безнаказано.

Най-мързеливият ни, според статистиката на ЕП, евродепутат може да не се съсипва от активност в Брюксел, но в родината никак не скучае. Бареков може и да има двама сина за гледане в София, но очевидно му остава време и да се забавлява, научи kliuki.bg.

Свидетел на негова издънка в столицата сигнализира – бившият партиен лидер (сега без партия) причинил ПТП и се измъкнал мирно и тихо от конфузната ситуация. Не че инциденти не могат да се случат на никого, но в конкретния случай можеше да стане сериозен проблем. Бареков бил видимо пиян като предизвикал инцидент в близост до НДК, разказват от HotArena.net.

Очевидецът на катастрофата твърди, че случката се разиграла в края на миналата седмица, малко преди полунощ. Бареков сам-самин карал своя черен джип, но въпреки слабото движение и благоприятната пътна обстановка успял да се блъсне Опел „Вектра“.

barekov

Пияният шофьор бил придружен от млада дама, но въпреки алкохола успял да се справи с деликатната ситуация. Завалял думите и бил леко некоординиран, но успял да се разбере с добро и с пари. Обещал на собственика на ударената кола да плати нанесените щети, които не били чак толкова сериозни. След това се качил на джипа си и необезпокоявано потеглил.

Както се очаква, след подобно споразумение, липсва всякакво официално потвърждение за ПТП, предизвикано от Николай Бареков. Политикът вероятно и в момента е в Брюксел, спестил си поне един скандал.

Откакто влезе в политиката бившият журналист непрекъснато влиза в устата на хората с прелюбопитен личен живот, скандално скъпи придобивки, спорно финансиране и липса на коректност към бившите си служители. Бареков обаче реагира с желязно хладнокръвие и остава незасегнат от ударите и одумките.