Огромно разнообразие от над 5 500 български продукта могат да бъдат намерени в най-голямата търговска верига у нас – Kaufland България. Фокус на намаления до -50% в магазинната мрежа тази седмица ще са родните стоки, като още по-изгодните предложения клиентите могат да получат чрез предложенията в програмата за лоялност - Kaufland Card.

 

Клиентите на най-голямата търговска верига могат да се възползват от лютеница на изгодните 6,99 лв., в комбинация с вкусен хляб с жива закваска само за 0,89 лв., както и с различни видове бели и саламурени сирена със специално намаление.

 

Български марки с отстъпки до -50% тази седмица в Kaufland

Сред атрактивните предложения тази седмица са също бански старец с отстъпка от 34% и свинския бут с 42% намаление.

 

Тази седмица сочните кюфтета смес „Брей!“ по утвърден стандарт "Стара планина", са само за 4,99. За кулинарните специалисти веригата предлага пилешко бонфиле и телешки бургер „Шеф месар“ също на примамливи цени. И двете продуктови линии български марки на Kaufland – „Брей!“ и „Шеф месар“ са с гарантирано качество от TÜV Nord България.

 

Разгледайте седмичната брошура на Kaufland тук.

Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

 

 

За Kaufland България: 

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.