Мартина Узунова може да се счита за българската Анджелина Джоли, но дали не е по-красива от холивудската звезда?

България си има своята Анджелина Джоли. Това е прелестната Мартина Узунова, която с цената на много усилия успя да се превърне в българската версия на холивудската звезда. И двете дами са наистина неустоими. Макар да има разлика в годините, те си приличат изключително много. Разбира се, Мартина копира изцяло Анджи, но интересното е, че сякаш е успяла да я надмине в красотата. Българската Анджелина Джоли изглежда леко по-привлекателна.

[caption id="attachment_312985" align="aligncenter" width="300"]Анджелина Джоли (вляво) и Мартина Узунова (вдясно) Анджелина Джоли (вляво) и Мартина Узунова (вдясно)[/caption]

Може би българската Анджелина Джоли е малко по-пищна към момента, но това показва още повече колко много си приличат с актрисата, тъй като самата Анджи беше такава на годините на Мартина Узунова. Нашата хубавица в момента работи като манекенка и фотомодел. С тази визия обаче е твърде логично в скоро време да пробие и в киното, с което да наследи изцяло Анджелина Джоли, но в България.

[caption id="attachment_312989" align="aligncenter" width="300"]Отново е трудно да ги различни човек! Може би само по обстановката се познава, че българската Анджелина Джоли е тази вляво! Отново е трудно да ги различи човек! Може би само по обстановката се познава, че българската Анджелина Джоли е тази вляво![/caption] [caption id="attachment_312992" align="aligncenter" width="300"]Анджи и Мартина - коя е по-красивата? Анджи и Мартина - коя е по-красивата?[/caption]

Сравнението, което Kliuki.bg изготви за вас, показва, че в България жените могат да бъдат също толкова красиви, колкото са в Холивуд. Нека всеки прецени сам за себе си дали Мартина Узунова има всички качества да се нарече българската Анджелина Джоли.