Чарли Шийн ще стъпи на българска земя и ще можем да се запознаем по-обстойно със скандалната му личност! Българските фенове на киното вече са в еуфория, те нямат търпение да видят своя любимец на живо!

Велико! България ще посрещне Чарли Шийн. Това ще стане във връзка с промотирането на Anger managment, който е новият сериал на големия актьор. Датата на пристигането му още е неизвестна, но най-вероятно прекрасното събитие ще се случи през идния месец април.

Чарли Шийн ще отседне в някой от хотелите на София, където ще остане два дни, пише Lifestyle.bg. Новият му сериал едва ли ще има същия рейтинг като хита "Двама мъже и половина", където той стана известен под названието Чичо Чарли, но все пак интересът у нас ще бъде голям. Предполага се, че телевизиите ще се надпреварват за гостуването на актьора в техните предавания.

[caption id="attachment_309856" align="alignright" width="300"]Sheen-v-Bulgaria Чарли Шийн ще стъпи в България, фенвоете вече са в екстаз[/caption]

Цялата екскурзия до България няма да излезе много скъпо на Чарли Шийн. Това е една от причините той да избере нашата страна, научи Kliuki.bg. След уволнението от "Двама мъже и половина", актьорът няма особено висок рейтинг, което се отразява и на финансите му. От това пък печелим ние, българите, тъй като ще видим една от най-големите холивудски звезди на живо.

Наскоро самият Чарли Шийн взе отношение по въпроса с "Двама мъже и половина", като написа в Twitter, че заменилият го Аштън Кътчър не става за великия сериал. Фактите говорят, че може би Чарли е донякъде прав. Заради Аштън или не, сериалът тръгна надолу след осмия сезон, което доказва твърдението на Шийн, за жалост на публиката, разбира се.

Въпреки скандалната си личност, Чарли Шийн си остава един от най-обичаните актьори по цял свят. Затова да се надяваме, че ще го видим в повече телевизионни предавания, където да разкрие пикантни подробности около себе си и цялата си кариера.