Ламбо заминава спешно за Франция

Вече няколко дни България не може да преживее ужасната новина за здравословното състояние на своя любимец Стефан Данаилов. Актьорът е болен от левкемия и вече е започнал да се лекува срещу тежката болест. Според изследванията, той се намира все още в първи стадий, което дава надежди за пълното му възстановяване. Нещата обаче никак не са толкова прости.

Ведната след посрещането на Нова година, Ламбо ще замине за Франция, където ще бъде подложен на редица химиотерапии с най-новите технологии в медицината. Подобно лечение в България е невъзможно, затова ще се наложи нашата звезда да се качи на самолета час по-скоро.

LamboСпоред запознати със случая, основната причина за пораждането на левкемия у Стефан Данаилов се корени в големия стрес, който го връхлетя преди една година. Актьорът така и не можал да превъзмогне излагацията, която са му нанесли синът му Владко и Ирен Кривошиева в шоуто "ВИП Брадър". Както повечето болести, и тази се е отключила именно чрез стрес.

Първият стадий на левкемията по принцип е лечим, но в случая годините на Ламбо допълнително усложняват лечението. За един млад организъм е двойно по-лесно да се пребори с коварната болест, докато Стефан Данаилов наскоро навърши 71 години. Със сълзи на очи, България се надява, че няма да изгуби своя любим актьор, човека, с когото израстнаха пред малкия екран няколко поколения. Истинският революционер на българското кино - Стефан Данаилов.