Това е истинско чудо, убедени са не само феновете на Андреа!

Същинско чудо - само така може да се определи това, което се случи на поп фолк дивата Андреа. А България наистина гледа и не вярва! Защото предвид отношението на страната ни към творчеството на певиците от Пайнер, кой не би се изсмял ако чуе, че някоя от тях е влязла в новините на... CNN?!

Не, това не е първоаприлска шега, а самата истина и то постигната от русокосата половинка на Кубрат Пулев - Андреа. Враговете на Андреа, начело с Николета Лозанова, сигурно са си изгризали ноктите на краката от яд, но фактите са си факти - световният и най-престижен канал CNN излъчи песента на Андреа и Alek Sandar „Peaceful Place". Така гигантът отрази наградите на телевизия Планета Пайнер, които друга година разбираемо не са се радвали на подобен отзвук.

[caption id="attachment_309206" align="alignright" width="300"]Андреа натри носовете на всичките си зложелатели! Да, тя влезе в CNN! Андреа натри носовете на всичките си зложелатели! Да, тя влезе в CNN![/caption]

Това, което привлече вниманието на медийния динозавър, бе посланието, което телевизията съзря в изпълнението на Андреа и партньора й, а именно призив към хуманност, толерантност и световен мир - неща, които открай време се котират отлично на Запад, за разлика от "модерните" родни ценности.

Песента на Андреа и Алек Сандар получи подобаващото уважение не само в САЩ, но и в Германия и Хърватска, чиито популярни сайтове се скъсаха да гърмят за музикалното постижение на българката. И да, тя за енти път доказа, че е единственото лице в родния фолк, достигнало не само местно, но и световно признание. А симпатизантите ликуват!

Това означава само едно - никой повече не може да обвинява Андреа в суета и гонене на рейтинг с връзката си с големия боксьор Кубрат Пулев. Защото тя доказа, че стои съвсем равностойно до него. Евала, Андреа!