Постъпките на футболиста в последно време са срамни и жалки!

Това същият Валери Божинов ли е? Онзи, който получи наградата "Бяла лястовица" затова, че помогна на припаднал мъж в хранителен магазин?!... Този въпрос си задават напоследък хиляди българи, отвратени от последните постъпки на бившия на Николета Лозанова.

Първата чудовищна издънка на Божинов беше преди повече от седмица, когато на футболна среща под тепетата той категорично отказа да даде и един лев за лечението на болно момиченце. Въпреки че самият Коко Динев, който стоеше до него, извади дебела пачка и отброи своя дан, Валери не се и помръдна. Само изгледа с пренебрежение момичето, събиращо средствата за благотворителната кауза.

valeriДнес пък България се възмути от следващата позорна постъпка на Валери, който паркира скъпото си Бентли на паркинга на хранителната верига "Фантастико" в столицата, но... на последното свободно място, предназначено за инвалиди, пише вестник "Всеки ден".

Отгоре на всичко, Валери дори не влезе в магазина, а просто остави автомобила си там чак до вечерта, докато той разпускаше в близък хотелски комплекс, без да го интересува, че няколко трудно придвижващи се човека се тормозеха, а придружителите им не знаеха къде да спрат, за да им помогнат да слязат.

valeri1

Странна е промяната в Божинов, а още по-странно е на какво се дължи тя. Дали раздялата с жена му го е направила толкова безразличен и озлобен, чудят се досегашните му почитатели.