Азис имал корекции, но се разтапя от умиление пред собствения си образ „натюр”

Азис като същински Нарцис се разтапя от собствения си „естествен” образ...без да отчита пластиките!

Певецът, който в последно време не прави нищо освен да публикува скандални снимки, пак напомни за себе си. Този път заряза портретите на диктаторите и гробищата и обърна внимание на най-скъпото си – външния си вид, видя kliuki.bg.

Вместо поредното „селфи” във фитнеса, певецът направи кратък и искрен (?!) анализ на промяната в лицето си за последните двадесет години. Според Азис, без да брои петте корекции, направо не е мръднал! Даже станал още по-красив! Както се казва: "Като се гледам какъв съм, направо ми идва да си посегна!"

[caption id="attachment_307393" align="aligncenter" width="300"]За двадесет години е мръднал ей толкова! За двадесет години е мръднал ей толкова![/caption]

Певецът толкова се прехласва по собствения си образ, сякаш става въпрос за онези кадри, в които е с полюлей на главата: azis Друг е въпросът дали поредното му признание е достоверно. Чували сме го да говори за какво ли не – удължаване на „копието му любовно”, слагане на пръстен в корема, ваене на дупе, изсмукване на тлъстини...Поне половината от рекламираните корекции на Азис се оказаха много шум за нищо. Намериха се светски журналисти и хора от задкулисието, които го пипнаха в дебели, тлъсти лъжи – всичко било добър ПР и за него, и за пластичния хирург!

Единственото, което със сигурност е вярно е, че за двадесет години компресираното цигане (както сам се е определял) се е превърнало в мачо. Преди се срамувал от външния си вид, сега настоява да ходи на солариум и си потъмнява брадата, за да изглежда още по-внушителен.

Азис продължава да твърди, че за успех на световната сцена му трябва само да поддържа идеалната си нова форма и прекрасно лице. Е, у нас, на Балканите и в Русия го забелязаха с тежкия грим и наднорменото тегло, но той тропна с юмрук по масата - иска да е красавец и точка!

Оказва се, че пътят към мъжествеността на Азис просто минава през приличен брой корекции! http://youtu.be/vmi5hFi2nzk