Генка Шикерова под огромна заплаха, продължават палежите на автомобилите й

Известната журналистка Генка Шикерова загуби втори автомобил в рамките на няколко месеца. Снощи колата на водещата на "Тази сутрин" е била полята с някаква запалителна течност, пише Slava.bg. Автомобилът е избухнал в пламъци, след което случката е била забелязана от съседите на тв водещата. Един от тях се е обадил на пожарната, която пристигнала бързо и потушила пожара, но от автомобила вече няма и помен.

[caption id="attachment_311717" align="alignright" width="300"]Генка Шикерова отново бе сплашена с палеж на автомобила й Генка Шикерова отново бе сплашена с палеж на автомобила й[/caption]

Случката е повторение от есента на миналата година, когато Генка Шикерова отново усъмна с изгорен автомобил. Тогава извършителят пак не бе открит и затова се предполага, че сега е същият. Вариантите, които в момента се обсъждат от полицията, са свързани с опит за сплашване или някакво отмъщение към Генка, научи Kliuki.bg.

Генка Шикерова вече е доста уплашена, защото не се знае дали извършителят скоро няма да премине към нещо още по-опасно, с което да застраши живота й. Журналистката няма никаква представа кой може да й желае злото, тъй като твърди, че конфликти няма. Предстои разследване и този път Генка Шикерова се надява да бъде открит виновникът, за да се спре тормозът над нея.