Атанаска Тушева ще танцува само един сезон – маскираните пирати в мрежата са вбесени от зулумите й

Атанаска Тушева и щуротиите й в нета са под сериозна опасност! Гневен представител на „Анонимните” (или поне за такъв се представя) са потресени от дъното на душата си от жадната за слава мома!

Ерата на Атанаска Тушева ще свърши толкова безславно, колкото и започна, подозира kliuki.bg. Перхидролката от Павликени стана популярна за нула време след като целокупният български народ я видя пияна – заляна как „храни” кого ли не заради идола си.

Двадесетгодишната звезда-еднодневка ту се кле в любов на Азис, ту го проклина, но и се наслади на всяка секунда медийна слава. Това обаче не се хареса никак на радетелите за свобода и справедливост в мрежата. Атанаска Тушева не само беше много коментирана, ами и с фен-клуб се сдобила! С членове – деца от началното учелеще!

Представител на „Анонимните” (или поне такъв, който твърди, че е сред маскираните рицари) изказа доста описателно отношението си към Атанаска Тушева. Без да пести епитети и страст, сърдит млад мъж даде да се разбере, че нито той, нито хората му ще търпят простотиите й веч!

[caption id="attachment_325464" align="aligncenter" width="300"]Атанаска Тушева вилнее Атанаска Тушева разцепи мрака с простотия[/caption]

Докато Атанаска Тушева очаква безценното си предложение за работа като танцьорка в елитен клуб, на гърба й се пише доста повече от хакването на клиповете й.

Въпросният „анонимен” зове да се преустанови своеволията й в мрежата иначе я застраша масов „протест”.

Предвид тона, речника и грешките тип „Цветан Цветанов не знае за какво се бори”, не е много сигурно дали заплахата срещу Атанаска Тушева е сериозна. Че девойчето дразни всеки над тийнейджърска възраст с върла простотия е повече от ясно. Едва ли обаче „пират” ще тръгне да зове за размахване на „саби” срещу нея!

Едно обаче е категорично. Феноменът „Атанаска Тушева” е заразен. Това си личи и по тези, които са тръгнали да воюват срещу него: