Атанас Ловчинов не просто запали сцената, но и доказа на съкрушените рокаджии, че чалгата все още не ги е довършила

Атанас Ловчинов до преди едно денонощие беше един почти шестдесетгодишен чичко, който се е „развел” по принуда с музиката и има внучка в първи клас. Днес обаче е най-гледаният певец в родното интернет-пространство, просто защото има онзи трудно назовим X Factor!

На голям ден Девети септември музикалното реалити излъчи своя първи епизод и на него блесна един мъж пред пенсия. Атанас Ловчинов избрал брака си пред Голямата любов – музиката. Драматичната раздяла се случила преди цели двадесет години, научи kliuki.bg. Както знаят всички обаче: „Любовта е като огън – ако е слаб изгася от вятъра, ако е силен – лумва още по-силно.” Атанас Ловчинов не издържа на предизвикателството, преборил в спора в жена си и се появи пред твърде взискателното жури!

[caption id="attachment_325025" align="aligncenter" width="300"]Атанас Ловчинов накара журито да настръхне! Само Атанас може да накара Заки да каже: "Наборе не беше добре ....Беше страхотно!"[/caption]

Петдесет и седемгодишният мъж заби вечното парче на Withesnake „HERE I GO AGAIN” и буквално побърка залата! Журито – също и то след като не е бил на сцена две десетилетия!

Атанас Ловчинов може да изглежда като доцент по математика, но с всеки изминал акорд се превръщаше в рок-динозавър! Оценката на журито беше единодушна – всички подкрепиха завърналия се на сцена с ПЕТ „Да!”.

А за дванадесет часа изпълнението му бие по гледаемост всички клипове в най-популярния портал за видеосподеляне. Виж как Атанас Ловчинов заплаши далеч по-младите си конкуренти: