Мария Цънцарова докара страшни главоболия на Антон Хекимян!

Дружбата на Антон Хекимян с Мария Цънцарова може да провали кариерата на арменеца. Колегите им в Би Ти Ви вече сериозно започнали да негодуват заради лансирането на Мария за сметка на други кадърни журналисти.

В момента в телевизионната медия напуска журналист след журналист. Репортерът Денислав Борисов открито избухнал срещу Хекимян и веднага напуснал работата си. Причината е, че от месеци убеждавал началника си да му даде да води някое предаване, а не да го третира като обикновен репортер, но това не се случило. Борисов се дразнел най-вече, че Хекимян изпълнявал всяка прищявка на Цънцарова, а останалите ги нямал за нищо.

Всичко това породило нов слух в БТВ и той е, че между Антон и Мария има нещо много повече от приятелство. Те прекарвали заедно всяка почивка, която им съвпаднела, тръгвали си заедно от работа, когато имали възможност. Някой път дори единият изчаквал другия, за да си отидат заедно, дори често с една кола.

Истината е, че Хекимян и Цънцарова се познават още от студентските години. Още тогава се шушукало, че имат секс афера, но това така и не се доказало.

След като арменецът направи име в БТВ, уреди и Цънцарова в медията. Той е много близък с нея. Ако имат връзка, големият губещ от морална гледна точка е тя, защото е омъжена и има две деца от мъжа си. Хекимян пък все още е ерген.