Анита Желева, по-известна като Мейзер, моли сънародниците й да не я мразят – имала прекрасно дете и болни родители

Анита Желева стана истински хит в нета за часове!

Вие сте чували за нея! Въпросната дама в един друг живот висеше на ръката на Киро Скалата и се популяризираше под името Анита Мейзер. Сега обаче е достолепна омъжена дама и като такава се кани... да превземе Мисис Свят 2014, научи kliuki.bg.

Както първи разпространи „Профайл” смуглата брюнетка се добрала до ай-престижния конкурс като грабнала титлата „Най-достойна омъжена българка“. Анита Желева преборила конкурентките си през месец август в курорта "Златни пясъци", а сега огрява с присъствието си Соломоновите острови (близо до Вашингтон).

[caption id="attachment_54715" align="aligncenter" width="300"]"Мисис България" носи "Прада"...Би могло да стане цял филм "Мисис България" носи "Прада"...Би могло да стане цял филм[/caption]

Организаторите на конкурса ще представят госпожата и посестримите й на Барак Обама, а в родината я чака дъщеря и кариера на интериорен дизайнер (?!?!?!). Междувременно интернет-потребители истерично споделят снимките на Анита Желева с коментар „ЗАЩООООООООО?!”.

Във Венецуела има най-много титулувани миски. Кога ли българската красота ще се прочуе така?! anita jeleva 4

anita jeleva 5

anita jeleva 3

anita jeleva 2 В цялата дандания само Антония Петрова Бередин може да остане доволна. Блондинката, която спечели корона като омъжена в Русия, все още преглъща коментарите от триумфа й на Мис България. Въпреки неуспешните пластични интервенции, Тоца има какво да покаже, освен самочувствие. Тя беше човека, който алармира срещу конкурса „Мисис България”, който е без лиценз.

Междувременно Анита Желева (Мейзер) изплака обидата си на „маймуница” във Фейсбук. Бедната хубавица получила „messages”, че много хора я ненавиждали. Имала болни родители и прекрасно дете, и не заслужавала подобно отношение и искала хората да са по-добри. anita mayzer Ние пожелаваме на родителите на Анита Желева да се излекуват, макар дъщеря им да е далеч. Вярваме, че дъщеря й е чудесна, затова й вярва, че майка й ще се върне с победа. За да не оставате обаче с погрешно впечатление за конкурса обаче, ще ви представим и конкуренцията на Анита Желева: misis svyat