Тв водещият Димитър Рачков става все по-често за резил покрай младото си гадже Анита Димитрова. 24-годишната красавица го помъкна по светски събития и модни ревюта – среда, крайно непривична за комика.

Този път Анита повлече близо 50-годишния си благоверен на рождения ден на известна модна марка, която самата тя често рекламира в социалния си профил. Блондинката през цялото време си правеше селфита или кратки видеа с клетия Рачков, който видимо се чувстваше не на място.

„Беше му конфузно и това си личеше. Докато Анита си танцуваше на най-новите чалга хитове с приятелки, Рачков се почесваше, където не го сърби, и се опитваше да замаже неловкото положение с някоя шега, но никой не му обръщаше внимание“, разказват присъстващи на купона.

Днес Анита заля Инстаграма си със сторита от ревюто, на които позира с Рачков, а последователите й го скъсаха от бъзици и подигравки. „Чичка, това дъщеря ти ли е?“, „Внучка ти е много хубава“, „Завел си щерката на дискотека? Браво, нека има надзор“, гласят само част от обидните коментари по адрес на Рачков и възрастта му.

Комикът и половинката му често са обект на подигравки заради възрастовата разлика помежду им и опитите на Рачков да изглежда по-млад. Самата Анита на общите им снимки редовно добавя филтри, за да изглади бръчките на актьора.