Водещите на централната новинарска емисия на Нова тв – Ани Салич и Ники Дойнов влизат в „Като две капки вода“, става ясно от съобщение, направено от медията.

 

Дойнов ще е в журито, а Салич ще води заедно с Рачков и Геро. Тази идилия ще продължи само в рамките на три благотворителни предавания в подкрепа на децата в неравностойно положение. Сезонът ще стартира на 12 февруари.

 

Ани Салич и Ники Дойнов влизат в „Капките“

Очевидно продуцентът Маги Халваджиян, който често бива критикуван, че бута все едни и същи хора в предаването, сега е решил да промени тактиката. Макар и само за няколко предавания ще вкара напълно непознати лица, които несъмнено ще разтопят сърцата на зрителите, тъй като са деца.

 

Телевизията е подготвила нещо, което до момента не е правено в родна медия – благотворителен минисезон на „Капките“. Трите последователни вечери ще бъдат посветени на различни каузи в подкрепа на деца с проблеми. Те ще се излъчат на 12, 13 и 14 февруари. Осем звезди ще вземат участие в тях. Те ще излизат на сцената в дуети с талантливи деца. Парите от есемесите, с които публиката ще подкрепи своите любимци ще отидат за благотворителност.

 

Звездите, които ще вземат участие са Ненчо Балабанов, Краси Радков, Калин Врачански, Люси Дяковска, Маги Джанаварова, Тити Папазов, Деси Слава и Вики Терзийска.

Нови лица ще има и в журито. Заедно с Маги Халваджиян, оценки ще дават Веско Ешкенази, Илиана Раева и Ники Дойнов.

 

Приходите от първата вечер ще отидат за превенция на насилието срещу деца, както и за деца, които за съжаление вече са станали жертва на насилие.

Втората вечер ще бъде посветена на децата, които не могат да говорят, а третата – на тези, които имат проблеми в развитието.

В тази инициатива Нова тв работи заедно с УНИЦЕФ, но това е само подготовка за новия сезон на „Капките“, който ще стартира на 19-ти.

 

За пръв път шоуто ще върви в неделя, вместо в понеделник, а водещите ще са Рачков и Геро. Кои ще са в журито ще стане ясно на 14 февруари, когато от телевизията обещават, че ще съобщят.

Източник: Уикенд