Ангелина много се тревожи за талантливата си щерка Крисия!

Малкото ангелче Крисия Тодорова категорично плени сърцата на българите с уникалния си талант и чар. А в момента се явява една от най-големите звезди в страната ни, макар и изгряла преди няколко месеца.

Това е късмет, на който много родители биха завидeли и пожелали за отрочетата си. Щастливи са и родителите на Крисия, но... Има огромно "но" и това е голямото притеснение на майката на Крисия - Ангелина. Красивата млада жена буквално се е вманиачила в щерка си и най-вече в опасността някой да не й стори зло.

[caption id="attachment_313702" align="alignright" width="300"]Ангелина не спира да мъкне детето си по врачки и ясновидки, за да спаси Крисия от магии Ангелина не спира да мъкне детето си по врачки и ясновидки, за да спаси Крисия от магии[/caption]

Ангелина силно вярвала, че много хубаво хич не е на добро и постоянно говорила пред приятелките си, че едни може да харесват Крисия, но други със сигурност й завиждат и я гледат с лоши очи. Това разкриха близки до семейството на Крисия пред вестник "Уикенд".

"Ангелина трепери от страх за Крисия. Постоянно мисли за уруки и магии, които може да се стоварят над детето й и затова направо полудя. Тя непрекъснато мъкне Крисия по врачки и баячки. Още от декември месец е помъкнала момиченцето, а досега е обиколила всички ясновидки в разградския регион, някои от които по 2-3 пъти. Крисия ходи с нея, но вече започна да се опъва и да не ще - разбираемо е всичко това да й дотегне и да иска да живее като нормално дете", разкриват приятелки на Ангелина.

Като доказателство за думите си, жените показват двете ръчички на Крисия, които са овъртяни с всевъзможни червени конци и гривнички против уруки. Като това било само малка част от всички амулети и талисмани, харизани на талантливото момиченце.

"Стаята й е отрупана с камъни, талисмани и каквото още се сетите, за да я съхрани от лошите очи, както вярва Ангелина. Преди време Крисия имаше само едно червено конче на ръчичката, а сега е опасана като коледна елха. Може би трябва да се спре вече с това, защото Ангелина рискува да се получи обратен ефект", клатят глави свидетелките.