Анелия най-накрая си намери подходяща партия – млад, богат и интелигентен

Анелия най-после си намери мъж по прилика.

Певицата дълго време се тръшка, че не може да открие идеалния, който е „по-” от нея във всяко отношение. Бившата на Коко Динев все заявяваше по интервюта, че иска някой по-умен, по-богат, по-успял от нея, за да се почувствала и тя жена.

Това усещане изпитала за последно с бившия си мъж, който съвсем малка я направи суперпопулярна. Заради милите спомени и заради щедростта му Анелия се възползва от Коко не само по отношение на малката Ивон. Това, естествено, побъркваше Емилия и двете водиха дълга битка, видяха от kliuki.bg.

Анелия, макар да не изглеждаше, че иска да се отказва от златната си кокошчица, все пак направи отстъпки. В отговор съперницата й пожела да стане отново предишната сладурана, да си намери готино гадже и пак да бъде щастлива (за да ги остави намира, естествено)!

Добрите пожелания имат същата сила като клетвите, ако са изречени от сърце. Анелия най накрая си намери идеален мъж, разбраха от HotArena.net Избраникът й се оказа не просто млад, красив и богат, но и с потекло!

Новата любов на певицата се нарича Калоян. Той е само на 26 години, собственик на фармацевтична компания и доскоро беше гадже на Юлия Юревич, разкриха от „България днес”. Желаният ерген е син на бившата екоминистърка - Долорес Арсенова.

[caption id="attachment_306908" align="aligncenter" width="300"]снимка "България днес" снимка "България днес"[/caption]

Госпожата ненавиждала бившата кандидат-снаха и не се знае как реагира на новата избраница на сина й. Калоян пък от друга страна имал само един кусур – толкова ревнувал Анелия, че й забранявал да разговаря с чужди мъже.

Добрият край наистина оправя всичко. Емилия, която май пак е бременна, ще се отърве от миналото на мъжа си, Коко ще си отдъхне, а Анелия пак ще стане глезена принцеса!