Анелия изненада почитателите си

Анелия винаги е изглеждала перфектно. Но чалга звездата призна, че цяла година не е стъпвала във фитнес залата.

Преди това поп фолк дивата ходела на дълги преходи в планината, тренирала във фитнеса, плувала, въобще се занимавала със спорт доста упорито. Но с днешна дата това е минало, а стройната си снага смята, че дължи именно на тези тренировки. И на още нещо, изплю камъчето бившата на Коко Динев.

„Много съм щастлива с човека до себе си. Но държа личния си живот далеч от прожекторите. Аз съм певица и искам да ме знаят с музиката, професионалния ми план, както и с новите ми проекти, а не с надничане в личния ми свят.Никого не крия, заедно сме навсякъде, но не бия тъпан“, споделя Анелия.

Тя не говори за мъжа до себе си, но именно той е виновен да я зарежда със „серотонин“ и държи във форма. Гаджето й Любомир Захаринов е в хазартния бизнес и заедно с брат си Марио притежават верига хазартни зали, държат и най-новия сайт за онлайн залагания.

За перфектната си фигура добавя.

„Не знам каква е тайната. Живея си живота, удовлетворена съм от постигнатото, обграждам се с позитивни хора, изживявам прекрасна любов. Щастлив ли си отвътре, това се отразява и отвън. Може би това е разковничето“, философства чалга фурията.