Анелия се превърна в Музикален идол за 2013 година! Певицата възхити публиката!

Невероятната Анелия отново стъпи на върха на телевизия "Планета". Красивата 31-годишна фолк дива бе избрана за "Музикален идол за 2013 година", видя Kliuki.bg. Това е най-значимата награда в цялата церемония. Така Ани стъпи на върха в "Пайнер" за втора поредна година.

[caption id="attachment_308714" align="alignright" width="300"]Анелия отново е номер 1 в "Планета" Анелия отново е номер 1 в "Планета"[/caption]

Наградата на Анелия бе връчена лично от актьора Калин Сърменов. Странното бе, че известният като Милото се появи на сцената във вид на младеж. Дрехите му бяха доста разкрепостени, а на очите си Сърменов бе поставил черни слънчеви очила. Едва ли обаче на някого му направи впечатление това, защото всички погледи бяха приковани към звездата на вечерта - Анелия.

Втората по значимост награда грабна Галена. Тя стана Певица на годината. С приза "Певец на годината" пък се окичи Константин. "Музикален идол" обаче е награда, която обединява най-доброто и затова Анелия всъщност е на върха в "Планета". Песента на годината бе на Преслава - "Режим неприличен".

Тази година организацията на целия концерт бе доста лоша. Многократно се чуха освирквания от публиката. Доста от изпълнителите пяха на плейбек, което е знак за лошо качество на концерта. Все пак обаче последните три хубавици Преслава, Галена и Анелия изпълниха песните си на живо.

Честито на Анелия - Музикален идол за 2013 година!