Андреа седна на необичайно за снимки място, но отново възхити феновете! Всички са пленени от красотата на фолк дивата, която даже и върху тоалетна чиния изглежда невероятно!

Красива и прелестна, Андреа отново демонстрира невероятната си дързост. Тази хубавица за пореден път показа какво е да си нестандартна жена. Фолк дивата се снима седнала върху капак на тоалетна чиния, видя Kliuki.bg. На пръв поглед странно, но певицата отдавна е надминала това да оправдава очакванията. Тя винаги прави нещо по-различно, което я отличава от колежките й.

Феновете на Андреа са сред най-многобройните в поп-фолк средите. Във Facebook певицата има няколко страници и личен профил. В едната страница членовете надвишават 200 хиляди, което е невероятно постижение. За сравнение можем да погледнем към страницата в мрежата на Лияна, където бройката е над 30 хил. Всичко това говори за любовта на поп-фолк феновете към Андреа. Любов, продиктувана от това, което Андреа поднася на своите почитатели. Всеки път то е различно и затова популярността на тази певица е огромна.

[caption id="attachment_308636" align="alignright" width="300"]pevica Всеки мъж иска Андреа, но тя е на Кобрата[/caption]

И докато феновете се радват на седналата върху тоалетна чиния певица, то сърцето на красавицата продължава да си стои само за едни мъж. Това е Кубрат Пулев, който не дава даже да се пипне фолк дивата. Кобрата бил изключително ревнив и това е нормално. Все пак дамата му е сред най-известните и красиви в България. Боксьорът прекарва огромна част от времето си в Германия, където тренира. Той не знае какво прави Андреа у нас, което със сигурност го притеснява.

Оставяме ви да се насладите на красотата на певицата и да я разгледате хубаво върху тоалетната чиния. Снимките са наистина неустоими за всеки мъж. Вижте красотата на поп-фолка в целия й блясък!

[caption id="attachment_308641" align="alignleft" width="200"]folk-diva Андреа повече от невероятна върху тоалетна чиния[/caption] [caption id="attachment_308644" align="alignright" width="300"]Андреа и Анелия вече са първи дружки Андреа и Анелия вече са първи дружки[/caption]