Андреа изненада почитателите си мъже в необичайни одежди на Годишните награди на „Планета”

Андреа спира с излагациите, когато има раздаване на награди! Твърде необичайният за нея тоалет обаче разсърди върлите й фенове!

Блондинката за пореден път предизвика лавина от коментари с появата си на сцената, видя kliuki.bg Вместо като всяка година да цъфне с деколте до коленете (или направо без предна част на роклята), Андреа направи кардинална промяна...или почти!

andrea 2andrea

[caption id="attachment_308723" align="aligncenter" width="300"]Андреа кротка като невинна ученичка - /ми клас, Първия срок Андреа кротка като невинна ученичка - /ми клас, Първия срок[/caption]

Певицата направо разби сърцата на мъжете в публиката и разгорещените тийнейджъри! Вместо с поредното екстравагантно дизайнерско творение, най-голямото изкушение на „Пайнер” се показа като... монахиня!

На Андреа най-накрая й писна да я критикуват, че при всеки удобен случай си навира силикона в камерите. Последният път, когато цяла държава коментира неуместното й облекло беше на церемонията „Мъж на годината”. Тогава на всеки, който поздравяваше Кубрат Пулев за поредното отличие, се падаха по десет, които оплюват любимата му за поредната публична изцепка.

Преди две години пък моментално беше пипната като окраде Анджелина Джоли. Холивудската звезда стана най-обсъжданата личност на червения килим и на позота, която демонстрира пред фотографите се посветиха куп материали. Андреа пробва да повтори удара й на Наградите на Планета, но медиите изреваха: "КРАДЛАААА!"

[caption id="attachment_308730" align="aligncenter" width="280"]И Андреа искаше да бъде феномен, но не й се получи! И Андреа искаше да бъде феномен, но не й се получи![/caption]

Блондинката се появи на сцена в черна рокля, която я покри от глава до пети! Никакво деколте, никакво мини – ни-щи-чко! Е, шило в торба не стои и певицата все пак показа щедро гол гръб.  Отчаяните фенове, които заливат многобройните й страници във Фейсбук останаха разочаровани. Любимката им получи награда само за дискотечен хит и посланик на българската музика зад граница.  Любопитните все пак успяха да видят част от силикона на Андреа на Наградите на „Планета”!

[caption id="attachment_308722" align="aligncenter" width="300"]Андреа не можа чак толкова да се покрие! Андреа не можа чак толкова да се покрие![/caption] http://www.youtube.com/watch?v=_hcPnYxokCo&feature=share&list=UUCNmR8XJmKv-Jab1QEZ9i1A