Андреа пак се възползва от постижението на своя шампион, за да привлече вниманието

Андреа се излага за пореден път и разочарова с изцепките си почитателите на Кубрат Пулев.

Русата фурия от години владее сърцето на шампиона и нито за момент не спира да печели дивиденти от връзката си. На нея не й трябват, разбира се, пари, но с радост печели медийно внимание от всяка възможна публична поява с него.

Поредното доказателство беше и церемонията за връчването на наградата за „Мъж на годината 2013”. Кубрат Пулев заслужено получи сабята за най-достоен българин, но това което обра погледите на всички за пореден път беше външния вид и поведението на Андреа, видя kliuki.bg.

Певицата за пореден път намери начин да блесне „много леко облечена” като специално акцентира на увисналите си силиконови импланти. Любопитното е, че въпросният тоалет не само не е купен специално за вечерта, но Андреа го носи и на „работни срещи”.

andrea i kolegi 2

andrea i kolegi

Певицата миналата седмица беше в съседна Турция, където с Кости се видяха с популярния изпълнител Сердар Ортач. На въпросното мероприятие Андреа изглежда далеч по-въодушевена, отколкото до Кобрата снощи.

anndrea i kubrat

andrea 2

Е, поне на церемонията позира прелъстително пред достатъчно фотографи с прясно напомпани устни! Отгоре на всичко, Андреа държеше в ръце любимото си оръжие – мобилния си телефон! Явно горещата мадама не е пропуснала възможността за селфита на лъскавото парти.

Андреа не за първи път показва колко и защо държи на връзката си с Кубрат Пулев. През лятото сериозен брой фенове побесняха заради безумното й поведение при посрещането на боксьора след поредната му титла. И тогава имаше чупки пред камерите, липса на сутиени и отбягване от нежностите му.

Заради хорските приказки, които бяха много и заслужени, Андреа май се е пообрала. Въпреки това, истинското й отношение не може да остане скрито за наблюдателните.

Вижте как точно Андреа подкрепя любимия си във важните за него моменти: