Андреа завоюва ценна статуетка на специалния концерт на "Планета", но не мина без унижение! Певицата не получи почти никакви възгласи от публиката, а на всичкото отгоре наградата й не бе връчена от определената първоначално звезда!

Красивата фолк дива Андреа бе първата наградена на концерта на "Планета" тази вечер, видя Kliuki.bg. Половинката на Кобрата получи наградата за най-популярен изпълнител зад граница през изминалата 2013 г. Андреа получава вече няколко години поред тази статуетка, тъй като прави доста големи хитове в съседните ни балкански страни. Самата тя дори не успя да преброи коя точно поред е тази награда за нея.

И тази година обаче не мина без унижение. Както често е ставало в предишни години, и сега публиката на концерта на "Планета" не е никак активна. Може да се каже, че залата е пълна, но феновете на поп-фолка у нас не избухват по никакъв начин. Когато Андреа излезе на голямата сцена, за да си получи престижната награда, тя извика силно с цел да ентусиазира публиката, но нито аплодисменти много се чуха, нито кой знае какви възгласи. Така блондинката изпадна в неловката ситуация да си крещи сама.

[caption id="attachment_308688" align="alignright" width="300"]Planeta Андреа получава наградата си от "Планета"[/caption]

Това обаче не бе единственото унижение за Андреа на старта на концерта на "Планета". Тя трябваше да получи наградата си от Илиана Раева. Това обаче не се случи. Съпругата на Наско Сираков въобще не се появи на сцената. Опитът за оправдание със столичните задръствания по пътищата някак не мина. Най-вероятно изобщо няма да видим госпожа Раева на концерта.

Публиката е съставена предимно от фенове в тийнейджърска възраст, което не говори никак добре за развитието на поп-фолка у нас. Всъщност цялата церемония не изглежда никак добре организирана. Кали, Магда и Борис Дали не успяват да влязат особено успешно в ролите си на водещи. Засега възгласите и във Facebook не са особено положителни. Очакваше се много повече, но развръзката предстои.