Колкото и разочаровани да са почитателите на Андреа Банда, стана ясно, че тя няма да се върне отново в предаването „На кафе“, в което влизаше и излизаше периодично тя заради емоционални и физически неразположения, причинени от Бърнаут, ту заради смяна на концепцията на рубриките й…

Андреа Банда разкрива, че не тя е ударила брадвата в отношенията, допълва, че по-скоро било като скъсване.
Не крие, че честите промени на ролите й в предаването, не били по вкуса й, въпреки че била щастлива от това да прекарва толкова време в компанията на жената с най-много жив ефир – Гала.

Тя първо водеше кинорубрика, която впоследствие бе прехвърлена на Стаси Кара. След това се присъедини към панела на коментаторите, но сякаш отново остана встрани и сякаш трудно се преборваше да вземе думата. 

Лутането й в предаването, съчетано с рекламирането на всевъзможни продукти в социалните мрежи в един момент бе допълнително утежнено от Бърнаут-а, който й връхлетя и успя да я изкара от обичайния й ритъм.
Тя и без това страда от безсъние, откакто се помни, но посочва, че сега проблемът се задълбочил още повече. Стигнало се до там, че да спи по 2-3 часа на денонощие в продължение на месеци.

Сякаш това не й стигаше, а й се наложи да се бори с депресия и тревожност, което в крайна сметка й създаде не само емоционален, а и физически дискомфорт. Това беше и причината за изчезването й от ефира на „На кафе“ в разгара на сезона през миналата година.
И докато всички се чудеха какво се случва с нея, тя изкара 10-дневна лечебна програма „План да бъда“ на кръстницата си Биляна Савова. След това продължи да работи за възстановяването си и дори се върна отново в предаването, но не за дълго.

След лятната почивка, тя не се появи редом до колегите си в новия тв сезон, което накара мнозина да се запитат дали изобщо ще се появи. Тя споделя, че от дете си представяла как прави шоу, разсмива хората и е част от нещо такова, но трябва наистина да й идва отвътре. Посочва, че така и не успяла да си намери мястото в предаването на Гала. 
Източник: Уикенд
 

Андреа Банда скъса с Гала