Нали Гери-Никол не си вярва, че другите й вярват?!

Яката дупара от Варна отново предложи на последователите си това, с което са свикнали до болка - нейния з@дник. Да, разбира се, говорим за Гери-Никол, която комай друго не може да измисли, ей така - за разнообразие. У, признаваме й, че този път е разнообразила задницата си с няколко татуирани червени пеперудки по нея.

Аман: Гери-Никол пак предлага фотошопирания си з@дник! (СНИМКИ)

След като някогашната машина за хитове, каквато бе по едно време, лекинко се поразвали, Герито се изчерпва само до това - гол з@дник из различни краища на света. Само дето повечето от феновете й не са толкова прости, за да не си дадат сметка, че Гери-Никол не им показва реалната си, а щедро фотошопирана задница.

"Само й вижте кожата - гладка като порцелан, със супер тен и без нито една стрия или следа от целулит. Хайде, де! Не на нас тия! Много хора са я виждали на живо - и по участия, и на Слънчака. Гледката хич, ама хич не е тази от снимчиците. Целият й задник си е в целулит, както и краката, а знаем, че и като цяло си е доста трътлеста", коментират в нета.

Тук обаче певицата се е барнала, както подобава и е изчистила старателно всичко излишно. Не знаем има ли в момента сериозно гадже, или си търси, но добрата реклама прави чудеса, нали така?!