Иво Карамански – младши си сложи нова лява ръка и не изглежда да е много тъжен от този факт!

Синът на подземния бос Иво Карамански вече е с протеза на лявата ръка. Той позира с нея в социалните мрежи, а до него се появи и настоящият му баща Александър Сано.

Актьорът осинови младежа преди няколко години и официално е негов баща. Той винаги се е гордеел с това, че е много близък с детето на съпругата си.

Сребърният медалист на „Капките“ за пореден път използва възможността да изрази своята гордост с Иво. Той написа, че младият мъж е пример за всички, които са преживели нещо ужасно, защото духът му не е паднал от преживяното.

Припомняме, че в началото на годината Иво Сано катастрофира в Холандия. Той заспал зад волана по магистралата и вследствие на това се потроши, а лявата му ръка бе ампутирана.

Оказва се обаче, че тя е отрязана от лакътя надолу, а не цялата, както се считаше. Това определено улеснява младежа във всяко едно отношение.

Семейството му хвърли куп пари, за да му осигури най-добрата протеза и на този етап успя. Иво може да прави всичко с лявата ръка в момента и не изпитва никакви затруднения.