Александра Гърдева си пада повече по жени, отколкото по мъже!

Изключително нашумялата през тази пролет Александра Гърдева до няколко месеца ще удари 35 г., а все още няма сериозна връзка, нито дете. Причината обаче не е в липса на кандидати, а в сексуалните желания на психоложката.

Оказва се, че Алекс е бисексуална. Всичките й натискания с Ева Георгиева, с която се запозна в „Ергенът“, го доказват. Ева е единствената, с която стана близка от предаването, но очевидно това между тях не е само приятелство, а нещо много повече.

Всъщност хипнотерапевтката си пада повече по женски ласки, отколкото по мъжки, вещаят слуховете. Именно това е причината всичките й сериозни връзки досега да са пропадали.

Алекс постоянно твърди как иска дете, но не от кого да е. Тя е готова да остане бездетна, ако не срещне подходящия човек. Това всъщност е защитен механизъм, защото дълбоко в себе си тя е наясно, че подходящият човек за нея е жена, а от жена няма как да има дете.

„Левите“ залитания на психоложката си проличаха още по време на „Ергенът“. Страстната й целувка с девственицата Елвира се коментира и до днес. По-късно стана ясно, че Алекс се е целувала в имението и с Ева, с която делеше една стая. Не се знае дали във въпросната стая не е имало и нещо повече.

Към края на излъчването на „Ергенът“ Александра беше преоткрила Виктор и двамата излизаха заедно, изглеждаше, че са гаджета. Макар по това време фитнес маниакът да е бил вече обвързан, той е нямал против да прибави Алекс към бройките си. Тя много го привлича и това се видя в шоуто, но психоложката не поддала, тъй като предпочитала женските ласки.